Inspiration

5 trends inden for dør- og vinduesbeslag

I alle brancher er der trends, der skiller sig ud, og som påvirker udviklingen fremadrettet. Branchen inden for beslag er ingen undtagelse, og sammen med vores leverandører har vi fremhævet fem trends, som vi tror kommer til at påvirke erhvervslivet i 2021. Læs om dem i dette indlæg.

Sort er det nye sort

Når du skal vælge greb, glasløsninger, brusehoveder og armaturer, vil du hurtigt se, at matsort er en populær farve. Eftersom sort både er moderne og tidløs, gør den underværker i alle miljøer.  

Vinduesbeslag, der åbner for uendelige muligheder

Kan du huske, da du legede med LEGO som barn? Der kunne man bruge de samme klodser og dele til at bygge alverdens modeller. Og sådan er det også med vores vinduesbeslag. Vi har nemlig også et stort udvalg af "byggeklodser".

Moderigtigt bådudstyr

Bådudstyr er i årenes løb gået fra kun at skulle være funktionelt til noget, der skal være pænt og æstetisk flot at se på. For selv om delene er små, så gør udstyret en stor forskel og påvirker bådens samlede indtryk. Og man gider jo ikke – og behøver heller ikke – at gå på kompromis med bådens udseende.

Compact living på en ny måde

Udtrykket "Less is More" siges at være opfundet af arkitekten Ludwig Mies van der Rohe. I dag er det symbolet på en hel livsstil, hvor mennesker bor på stadigt færre kvadratmeter, og udfordringen er at udnytte mindre plads bedre.

Passer til alle vinduesviskere

Læs mere om ROCAs unikke systemer, der passer til alle typer vinduesviskere.Har du brug for et system til forrude-, siderude- eller bagrudeviskeren? Systemet er udviklet til alle anvendelsesområder lige fra sejlbåde, fragtbåde, lastbiler, gravemaskiner eller specialkøretøjer. Takket være de fleksible viskersystemer kan vi tilbyde løsninger til alle behov..

Fem løsninger, der gør dit hjem større

Når flere og flere bor på mindre plads, kommer der en ny bølge af kreative løsninger inspireret af compact living. Her får du tips og produkter, som tryller den plads frem, du ikke vidste, du havde.

Shopping Cart