Inspiration

”Vi kunne enkelt integrere W10 i vores køretøj”

I dag, hvor levering til døren er blevet mere almindelig (Amazon, Zalando), fylder flere og flere varevogne gaderne. Trafikpropper opstår ofte på grund af de varevogne, der parkerer overalt. Specielt de sidste hundrede meter frem til kunden kan være vanskelige. Her tilbyder den tysk-baserede startupvirksomhed Antric et effektivt alternativ. Deres elladcykels forrudevisker er udstyret med viskermotor fra ROCA Industry.  

Klapbeslag løser udfordringer i sundhedssektoren

Bygninger som hospitaler, sundhedscentre og rehabiliteringscentre udgør ofte store udfordringer for dem, der ønsker at indrette dem - og endnu mere for dem, der arbejder i dem. Pladsen er normalt trang, og patienter og personale har brug for plads til at bevæge sig rundt. Læg dertil de lovgivningsmæssige rammer og personalets ønske om sikkerhed og fleksibilitet, og du får et indtryk af den vanskelige opgave, som indretningsarkitekter står over for.

Vinduesviskere - juster viskervinkel og hvileposition på under et minut

Når du monterer en ny vinduesvisker i din båd eller dit køretøj, skal du altid indstille viskervinklen og hvilepositionen præcist for at få det optimale viskermønster. Normalt er dette en indsats, der kræver ressourcer og tid. Men ikke med ROCA-produkterne - her tager det under et minut.

5 grunde til at vælge en lukket excenterlås

Excenterlåse anvendes på næsten alle både. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, men først skal du beslutte, om du vil bruge de åbne standardmodeller eller de mere moderne lukkede modeller. Her fortæller vi dig om fordelene ved de lukkede modeller.

Hvordan du vælger det rigtige viskersystem til din båd

Når det drejer sig om sikker sejlads, er viskersystemet på din båd afgørende. I denne artikel gennemgår vi det, du skal være opmærksom på, og hvilke komponenter du skal vælge, når du sammensætter viskersystemet til din båd.

"ROCA’s viskermotorer har aldrig svigtet os"

Du har sikkert set dem før - timelapse-film fra byggepladser, der dokumenterer et projekts fremskridt meget fascinerende. Videoerne er professionelt arbejde udført af professionelle leverandører. En af dem er virksomheden MK Timelapse, som har købt sine viskermotorer hos ROCA i flere år.

ROCA's padelbaneløsning – et servees

En initiativrig projektleder i glasindustrien ønskede at opfylde sin kundes krav til et padelbaneanlæg, men stod med en udfordring: "Hvordan laver man pladsbesparende dør- og låseløsninger til et udendørs anlæg, som også giver servicepersonalet nem adgang?" Det blev startskuddet til et projekt, der resulterede i en helt ny kombination af produkter, som ROCA leverede.

5 trends inden for dør- og vinduesbeslag

I alle brancher er der trends, der skiller sig ud, og som påvirker udviklingen fremadrettet. Branchen inden for beslag er ingen undtagelse, og sammen med vores leverandører har vi fremhævet fem trends, som vi tror kommer til at påvirke erhvervslivet i 2021. Læs om dem i dette indlæg.

Sort er det nye sort

Når du skal vælge greb, glasløsninger, brusehoveder og armaturer, vil du hurtigt se, at matsort er en populær farve. Eftersom sort både er moderne og tidløs, gør den underværker i alle miljøer.  

Vinduesbeslag, der åbner for uendelige muligheder

Kan du huske, da du legede med LEGO som barn? Der kunne man bruge de samme klodser og dele til at bygge alverdens modeller. Og sådan er det også med vores vinduesbeslag. Vi har nemlig også et stort udvalg af "byggeklodser".

Shopping Cart