Nyheder

Ukraine

ROCA Industry fortsætter med at støtte civile i Ukraine

Siden den russiske invasion af Ukraine er tusindvis af ukrainere blevet berøvet deres hjem, penge, tøj, mad og andre vigtige ting. For at støtte de uskyldige ofre for krigen bidrager ROCA Industry til en indsamlingskonto til humanitær hjælp.

Glasvægskonfigurator

Glaskonfiguratorerne er blevet opdaterede

ROCA Industrys konfiguratorer til glasvægge og glasdøre fungerer nu endnu mere smidigt for brugere, der ønsker at designe deres egne produkter. Den mest synlige opdatering findes i indkøbskurven.

Ny, forstærket karmoverføring til offentlige miljøer

Ny, forstærket karmoverføring til offentlige miljøer

ROCA Industry introducerer et nyt produkt inden for dørbeslag – karmoverføringen 5212-W og 5212-RW. Kendetegnet er stålwiren, der kan modstå trækbelastninger på op til 120 kg og gør produktet stort set brudsikkert.

RG-517

Nye smalle profilsystemer fra ROCA Industry

RG-516 og RG-517 er produktnavne for ROCA Industrys nye generation af aluminiumsprofiler. De er kun 20 mm høje, prisstærke og baseret på en ny måde at anvende glasskive og pakning på. 

Wiper config

Wiper-konfigurator – nyt værktøj til at kunne vælge det rigtige produkt

ROCA præsenterer stolt et værktøj, der hjælper kunder og partnere med at vælge korrekt ROCA Industry viskermotor og viskerblad til både og køretøjer. Konfiguratoren er unik på markedet.

Glasväggskonfigurator

Nye funktioner i glasvægskonfiguratoren

Vores populære glasvægskonfigurator har fået et nyt look og flere, udvidede funktioner – fx muligheden for at placere glasdøren i midten af konstruktionen.

Reducere CO2-fodaftryk

ROCA tager nye skridt for at reducere CO2-fodaftryk

Siden begyndelsen af april har ROCA Industry købt genbrugsaluminium til sine produkter og har dermed bidraget til at reducere CO2-udledningen. Genbrug af et ton aluminium sparer ni tons udledning af CO2.

Ingarö

Nyt vinduesgreb: Ingarö

Moderne design betyder også at genoplive det gamle. Vi har lanceret et nyt vinduesgreb: Ingarö - et klassisk, smukt vinduesgreb, der passer til alle typer vinduer.

Robust

3 opgraderinger til klapbeslaget Robust

Hos ROCA Industry evaluerer vi hele tiden vores produkter, og når det er nødvendigt, opgraderer og forbedrer vi dem. I den kommende udgave bliver vores klapbeslag Robust ændret på tre forskellige punkter. Læs om dem i blogindlægget her.

Decibel Sliding Door

Decibel Sliding Door - ny lydreducerende skydedør

ROCA Industry lancerer nu Decibel Sliding Door-systemet. Med sine lydreducerende egenskaber er skydedøren velegnet til kontorer og offentlige miljøer, hvor der fx er behov for arbejdsro.

Shopping Cart