OM ROCA INDUSTRY

ROCA Industry | Kvalitet siden 1976

Vores produkter er skabt til at holde i mange år og til at tåle hverdagens slid – de er fremstillet af de bedste materialer og med en sans for detaljer, der kan mærkes. Hos ROCA Industry ved vi, at kvalitet og detaljer er vigtige – det er det, der skaber den helt rigtige oplevelse for dig og dine kunder. I alt fra hængsler og håndtag til hyldeknægte og lister er kvaliteten tydelig i materialevalg og design.

Med en udviklingsafdeling i konstant bevægelse og grundige tests fremstiller vi smarte løsninger, der er sikre at bruge, holder år efter år og er bæredygtige.‎ Vores medarbejdere er nysgerrige på innovation og produktudvikling, som løser kundernes udfordringer og behov, men har også erfaringen til at kunne træffe de rigtige beslutninger og opretholde et højt tillidsnivea.

Vores samarbejdspartnere har i generationer været en del af ROCA Industry. De kender vores tradition for inovation og kvalitet – vores kultur.

Over fem årtier har ROCA Industry med fokus på produktudvikling, kvalitet og kundetilfredshed opbygget en stærk position på det globale marked. Med hovedkontor i Stockholm (Tyresö, Sverige) og datterselskaber i Danmark, Finland, Tyskland, Kina og Taiwan er vi nu til stede over hele verden.

ROCA wipers

ROCA er en proces. Vil du være en del af den?

Er du en producent eller slutkunde, som vil have forbedret et eksisterende produkt, eller har du en konkret idé til en forbedring eller et nyt produkt? Hos ROCA har vi et stort fokus på dine behov, der ofte kickstarter vores udviklingsproces – fra idéer til nye designs og forbedringer til prototyper, der evalueres, udvikles yderligere og testes grundigt i utallige holdbarhedstests.

Når et produkt derefter kommer på markedet fortsætter vi med at udvikle og forbedre det og kommer med relaterede og komplimenterende varer i dialog med kunder og sælgere. Det er sådan, vi opbygger vores produktsortiment.

At lytte og forstå, fundere over, og komme med en løsning, der straks oversættes til virkelighed – det er sådan, vi arbejder. Viden og beslutninger er altid inden for rækkevidde, og vi brænder for det, vi laver.‎

Med en effektiv beslutningsproces, en horisontal organisationsstruktur og et tæt samarbejde med vores fabrikker rykker vi hurtigt fra idé til produkt.‎‎

4 ROCA-facts
  • ROCA er en familieejet virksomhed grundlagt i 1976.‎
  • ‎I dag har vi i alt 50 medarbejdere med hovedkontor i Stockholm (Tyresö, Sverige) og datterselskaber i Danmark, Finland, Tyskland, Kina og Taiwan‎.
  • Gennem hele driften arbejder ROCA aktivt på at reducere miljøbelastningen i overensstemmelse med ISO 14001:2015. Kvalitet er nøgleordet, der præger alt, hvad vi gør, og vi har ISO 9001:2015 certificeringen.‎
  • I vores Adfærdskodeks (Code of Conduct) beskriver vi, hvordan vi på alle områder gerne vil agere ansvarligt.
Shopping Cart